Despre noi

  

Site-ul ElectroniceSM (www.electronicesm.ro) este administrat de MAGOSI CLEOPATRA ILDIKO I.I., cu sediul în localitatea Satu Mare, b-dul Cloșca, nr. 95, județul Satu Mare, cod de înregistrare fiscală 39965422, număr de înregistrare la registrul comerțului F30/709/2018, telefon +40754954480, adresă de e-mail: office@electronicesm.ro.

ElectroniceSM a fost lansat în toamna anului 2018 și comercializează produse electronice: sisteme de navigație GPS, statii radio CB, radio mp3 playere auto, sisteme de securitate, alte produse electronice.

Căutam să ne adaptăm constant oferta și serviciile în funcție de exigențele clientelei noastre, făcând din dumneavoastră punctul gravitațional al dezvoltării ofertelor noastre. Considerăm că pe lângă prețurile atractive pe care le practicăm, trebuie să oferim servicii impecabile, pentru ca clientul să fie mulțumit în totalitate.

Am reușit să construim relații bazate pe încredere și respect cu clienții noștri. Credem că pentru orice problemă ivită se poate găsi o soluție, astfel ca și clientul și vânzătorul să fie mulțumit.